Sunday, January 09, 2011

Potret Realiti :-)

assalamualaikum.

maghrib dah ni.aku dah solat.jangan risau.ni aku nak buat segmen (eh ye ke segmen?) yang berepisod.sebelum ni dalam blog aku ada yang bersiri macam nyam nyam, reminder, hehehe, favourite songs of the day, lagi apa tah kan.

so entry potret realiti ni aku nak buat bersiri jugak lah kononnya.entry ni aku main rembat jek gambar2 yang aku tengah bosan tak tahu nak buat apa sambil melanguk tak tentu hala.selalunya gambar2 aku ambil mesti time aku tengah menunggu.tak kiralah tunggu orang ke,tunggu makanan order tadi sampai ke, dalam kereta tak boleh tidur ke, tah lah apa2 lah kan.

potret realiti?kenapa eh nama ni?tadi nak buat lukisan hidup.ecececece mengada lah kau lukisan hidup bagai.kiranya macam apa yang aku ambil tu semuanya real.memang on the spot.bukan yang aku lukis.*saya buta lukis*.selalu orang melukis ni ada yang tak real.ikut perasaan apa yang diorang rasa kan?bukan lah semua.okeh pelukis2 semua?hehe.

kalau nak letak lukisan hidup macam tak sesuai dengan aku.sebab ini just gambar bukan dari overpriced camera.huhu.dan aku bukan pelukis.nanti aku letak apa yang pernah aku lukis atas kertas course outline time study dulu.ye melukis sambil angguk2 geleng2 dengar lecturer potpet potpet kat depan hall.dengan color magic pulak tuh.hihi.

okeh jom tengok gambar2 apa aku ambil petang tadi.sekitar perumahan aku jek pun.bukan kat oversea.over the sea?yes!.haha sengal.











i just don't get it.what is the benefit of putting this huge mirror outside the house?ok fine boleh last touch up before masuk kereta..fine fine






orang pakai rantai dia pun nak jugak..fine fine



semestinya bukan kucing aku.haiwan2 tak dibenarkan.





pantang betul aku kalau naik kereta aku ada orang tukar channel radio.no 3 selalu flyfm tetiba dah jadi hitzfm



erm dah tahu kan kereta apa





yes saya sokong kaler purple.



pembedahan kecil?sunat eh?ehehe



pakcik ni dari aku kecil lagi hantar gas kat rumah aku..ait pakcik pun taknak identiti terbongkar eh?gimme five!




tak payah lah susah2 nak datang ke pantai timur sekarang.kalau dah macam ni cuaca dari pagi sampai petang..




p/s: aku tengah sakit hati ni..lain kali hp kau tu bagi kat orang yang kurang mampu nak beli.dapat pahala..(pada yang berkenaan)



3 comments:

cendera jiwa said...

sabar je la dgn org tu.. dia byk keje kot..

Aujinz said...

aku pun tak paham nape letak cermin besar kat rumah..

ok fine fine.. koh koh koh..

ザ-sylver-shooter said...

uiyo..
anak tan sri megat rupanya