Saturday, January 01, 2011

Twitter dan Penyakit 'H' =D

assalamualaikum.

selamat tengah hari.good afternoon teacher.*semangat nak start sekolah dah*

oh nak cerita pasal twitter ye?sebenarnya aku dah lama ada twitter.since last year.eh last year kan 2010?no no bukan.tahun 2009.hehe sorry2 lupa dah new year.

time tu aku ada twitter sebab aku dengar dalam flyfm yang DJ Jules tu baca twitter dari Britney Spears.mak aih nak sebut twitter pun cam slang American.poyo gila.masa tu facebook baru nak berkembang pesat ah dikalangan students dan remaja sekolah.twitter tak famaous amos lagi.

so memandangkan aku ni dari sekolah minat Britney,hehe,maka aku pun usha ah kat internet apekebende lah menatang nama twitter ni kan.usha punya usha sekali dapat lah tahu.terus create account.teruja punya pasal.terus follow Britney.yang pelik tuh lepas aku follow dia,dia pun nak follow aku?ish.bukan kau kenal aku pun mek.lantak ah.

tapi time aku create account twitter tu aku dapat agak dah ni.tak lama lagi twitter ni mesti famaous.macam FB.tapi masalahnya kawan2 aku tak ada twitter.nak2 sekor2 tanya aku apemendealah twitter tu.errmm aku pun jarang lah on.

ok dah cerita pasal twitter.kita borak pasal penyakit H pulak.aiyoo apa nih?haha.aku yang cipta sendiri nama penyakit ni.since aku asyik bertweetdeck dengan sorang kawan aku ni,aku perasan yang semua ayat2 aku mesti ada H kat hujung.contoh?

itu jadi ituh
ni jadi nih
jeles ke? jadi jeles keh?
tak remaja jadi tak remajah
aku jadi akuh
ok jadi okeh
habis jadi habeh
aku punya jadi aku punyeh
wei jadi weyh
damn you jadi demyuh *memandai jek aku*


oh yang buruk jadikan tauladan.heheeeee...yang nak ambil SPM jangan ngada2 nak ikut BM longkang aku nih.



p/s: macam mana eh nak letak widget twitter kat sidebar?puas aku godek tak dapat.demyuh!



2 comments:

Anonymous said...

hahah.
cheh.
tu kau tak kira?
oh lupa. aku cheh.
kau ciss.
dah. malas aku nak sign in.
anonymous jah.
i know you love me
xoxo, faraH

Anonymous said...

hah. lupa pulak. kang kau dah baca sila notify aku dekat twitter. hahah.
jom submit demyuh lg!