Friday, February 25, 2011

Nota Cinta =D

assalamualaikum.

oh nak dekat seminggu eh tak update?mana ada habuk lagi blog aku.eh tapi memang tak berhabuk pun.tak nampak.haha.

ni nak cerita sikit pasal nota cinta aku dapat beberapa hari lepas.haaaa dari siapa?jeng jeng jeng..hehe.







haaaa iyaahh itu dia yang aku maksudkan.hehe comeyyy kan?bukan dari babang.dari budak perempuan.

time tu aku nak keluar kelas dah.tiba2 dia datang bagi kat aku.alololohhhh comeyy..kalau babang yang bagi memang aku pengsan terus.haha.

ni ha entry pasal
babang.





p/s: tolong fahamkan maksud referring site dan referring URLs.sekian.




3 comments:

belia bangkit said...

alahai...siap ade rerama lg tuh

f a r a h said...

rama rama ke tu? sumpah aku ingat kelawar
-.-"

Aujinz said...

perghhh... koh koh koh