Tuesday, February 08, 2011

Nyam Nyam =D episode 9

assalamualaikum.

iyaaahhh kerja dah beransur2 selesai.so macam ada satu kuasa power rangers kat situ bila tetiba ada mood dan semangat nak update blog.

tapi kalau tajuk entry aku macam ni,faham2 jek lah kan aku nak share apa sini.ye la saja aku nak bagi korang dimanjakan dengan gambar2 dulu dalam blog aku.next time aku kembali membebel normal.ha hambik kau padan muka.






itu strawberry milk shake dan mee goreng mamak (spicy) tapi tah celah mana yang spicynya aku pun tak dapat nak kesan.menipu gila diorang ni






memang trend eh sekarang.dapat aiskrim lepas makan kat wedding.lepas tu ada ABC,bubur kacang,cendol...waahh






ganti makan berdulang.makan berbungkus.mengeratkan ikatan yang terikat.




nafsu rimau menerjah dengan tanpa malu di situ...lalala




supper sambil bervoice call ym di handphone kesayangan :)




tetiba teringat kat UIA....uwaaaa :(










okeh ini silap upload.tapi letak jek lah.malas dah nak delete.lakonan keletihan.eh kenapa nampak muka half jek?...lalala



p/s: don't worry.i'm still here with you.i'm not dead..yet.thanks to you who are reading my blog and keep giving a cute comment.really make my day :)



1 comment:

Aujinz said...

hahahhaha.. yang last tue apesal keletihan??..

terlebih makan???