Thursday, February 03, 2011

Potret Realiti :-) episode 2

assalamualaikum.

bila tiba2 dah berkali2 jadi kaku terpaku pegun depan laptop nak fikir nak update apa malam pagi buta ni,so rasa2 baik share gambar jek.style biasa seorang blogger nak update blog.kalau malas.letak youtube jek.kira update ah tu.

tapi kualiti tak ada lah ye.kena take time.so yeah ni jek untuk malam ni..























serious pelik jugak kenapa harus aku snap gambar calculator?helloooo...gambar lain tak pelik kot.haha.




p/s: aku beli choreo jek.dah tukar nama lain kot sekarang.korang beli apa eh kat Big Apple?





2 comments:

YuSeNzE - KniGhT said...

oo.. diari ke ni cik adik??
Bagus2.. klu kita catit dlm diri nnt kita x lupa.. hehheh..

Aujinz said...

nom nom nom..
gambo kalkeleter pon seni gak ape..

aku snap gambo stapler pon.. okeyh jer.. koh koh koh