Sunday, March 20, 2011

Hehehehe =D episode 16

assalamualaikum.

fine fine yee anak anak.ini entry kedua untuk hari ini.sementara nak tunggu ikan siap dibakar,apa kata kita update blog dulu.kena cepat ni.takut sat g aura kemalasan muncul maka lonely lah blog aku ni.

macam entry yang 1st tadi,aku letak gambar jek lah.nak describe sikit2 tu ada lah kot.











apakesusah sangat korang nak tulis RABBIT ni???





what is this?pokceck?pokccck?




haa ye laah tuh puncack ehhh....






barua betol.tu belum aku snap yang tulis HORES lagi tuh...




sebut cemane nih???






ni tahun 4 punya paper.siap kau ehh.esok sekolah..ha siap siap!!!






p/s: kemalasan ke sekolah esok dan kelaparan menyelinap ke seluruh perut..adeh..



8 comments:

ParkAir said...

Huahua2 lawak betul budak2 nih, pokceck? hahaha

ghost writer said...

hahaha!

sakit perut aku weh...terguling2 sambil merangkak aku baca jawapan budak2 nih..

'kucing dan unta'???ayoyoh!

Cik Bidadari said...

aduhy... teringat zaman sekolah rendah... heeeeeeeeeeeeee... lebih kurang sama dengan yg atas tu aja... hukhuk huk...

Cik Bidadari said...

erkkk... tapi kita pandai sikitlg dari dorang yg kat atas tu oke,....heeeeeeeeee

LollyHatesMe™ said...

pokke hahaha..i loike

~~DucKneSs~~ said...

apekah la budak2 nih..sakit perut den gelak ni ha..

Aisyah Kay said...

hahahahha..xtahan2. gelak sorang2 aku laa. *x sedar diri dulu pun macam tu jugak :P

ARC™ said...

hahahahaha sumpah lawak
yg gambar kuda tu aku rasa dia nak eja

H O R N Y

lol