Sunday, March 06, 2011

A Week Passed..( o . 0 )

assalamualaikum.

woww a week passed already.phew dude.unsangkarable.haha

siapa yang tak tahu lagi tu?life aku dalam seminggu ni agak lain.err...lain ke?busy sangat2.aku sempat baca blog2 yang aku follow jek and tak ada masa tenang sikit nak update blog.hehe.YM boleh pulak masa tenang nya.ho yeah!

parents aku tak ada 2 minggu.pergi umrah.so...faham2 jek lah life orang bujang ni.semua benda aku rasa nak buat tapi kadang2 stuck tak tahu nak start yang mana dulu.lepas tu terus tidur.haha.ok jangan tiru.

dalam seminggu ni jugak aku masak hanya 3 kali.erk?bukan tak tau masak tapi malas.bila kita tinggal sorang2,kau masak lah sedap heaven superb cemane pun kan,tapi kalau kena makan hadap habiskan makanan tu sorang2....loser bhai...

hari2 aku memang busy kalau nak ikut puratanya laa..ye ah takkan ikut kuasa dua pulak kan.pergi sekolah kadang2 kalau awal tu memang awal sangat.siap boleh lap kereta dulu.tapi kalau dah lambat tu..gate pun kadang2 lupa nak tutup.papa aku dah pesan kena tutup gate kalau nak pergi sekolah.takut hanjing cina depan ni masuk.suka bebenor eh kau hanjing masuk rumah aku.

sekolah aku lain sikit.pagi sampai petang.bukan ada sesi pagi dan petang untuk sesetengah darjah atau umur.tapi memang semua sekolah pagi sampai petang.bayangkanlah kena sumbangkan suara lunak gemersik aku ni kat anak2 aku yang tersayang.balik dah penat.pukul 6 ah paling awal pun sebab aku buat kerja.konon2 taknak bawak balik rumah.tapi bawak jugak..

so sekarang tengah tunggu pukul 12 nak hantar adik aku pergi tuition.aku ingat nak pergi celcom jap.cemane tah smartphone (ececewahh) aku ni tak boleh nak MMS.aisemen losernya kau phone..tang mana yang smart nih?

nanti aku update lagi eh.ada topik lain ni nak tulis.ehem ehem..




p/s: tolonglah membebel kat aku.sunyi derrr sini..:(



1 comment:

~~DucKneSs~~ said...

nak bebelan ke?
meh sini..stok byk kat sini..



cikgu eh?gujob..