Saturday, April 30, 2011

"Hello,Awak Ni Siapa?" =/

assalamualaikum.

caakkk!!haha.saje jek.penat ni baru balik.terus melayan movie Om Shanti Om kat tv2 ni.lama wooohh tak tengok.blog aku macam biasa lah kan.setakat beberapa hari or seminggu tak update itu memang takde hal lah.rilek2 sudah.


hari ni berkongsi cerita pasal unknown number.tak kisah lah private number sekalipun.aku sebenarnya memang cukup pantang cukup hangin cukup mengamuk kalau ada unknown number call aku tapi dia yang tanya, "hello,awak ni siapa?" atau dia cakap macam ni, "awak ni siapa?".

ceettt.annoying gila.dah lah unknown number,lepas tu kau pergi bantai tanya soalan yang sepatutnya aku yang tanya kau kan.itu taktik flirt zaman batu.aku dah tak layan.mengarut jek.

baru2 ni ada unknown number called nombor maxis aku yang berbulan2 tak topup sebab expired tahun 2012.dia called and asked me about ustaz siapa tah kan.aku cakap la dia salah nombor.lepas tu dia call lagi.nak cakap dengan ustaz iaitu konon2 suami aku.


pfftt!!aku cakap lah elok2 yang aku tak kenal mana2 ustaz and aku tak ada suami pun.pas tu gaya dia letak phone pun macam nak marah aku.aih bang.kau ke aku yang patut kena marah ni??

kalau nak ikutkan sejarah orang salah call nombor aku ni memang banyak.nombor maxis dan nombor celcom aku ni dulu2 rupa2nya pemilik dia lelaki.senang cerita ex bf tah siapa2.bila aku beli nombor ni macam2 lah no sesat mana call message aku melenting tak tentu hala kata aku perampas bf dia lah apa lah.padahal bf korang yang tak tahan perangai korang yang macam bitch tu terus tukar nombor phone.ha mampus.padan muka!

minah2 ni mencarut dengan aku memang boleh tahan jugak lah kan.ada bf diorang nama Ebi,sorang lagi yang no maxis aku bf dia nama Azrul ke apa tah.tapi budak sekolah lah.ceh.nak lawan dengan aku yang dah masuk U time tu.pmr pun kau tak lepas lagi dah nak cinta2.mengarut!


kepada boyfie2 di luar sana yang dilanda masalah berhadapan dengan aweks yang perangai macam bitch,sila jangan tukar nombor telefon korang.download jek blockcalls app dalam phone mahal korang tu.dan jangan layan message2 busuk aweks kau.kesian orang yang macam aku kena panahan lidah tajam lagi bau longkang dari aweks kau.




p/s: malas dah nak angkat call siapa2 lepas ni.



1 comment:

Para Jamaludin said...

hp murah. takde application block calls.