Sunday, April 17, 2011

Must Read :-) episode 3

assalamualaikum.

when the waves
are flooding the shore
and i can't
find my way home anymore
that's when i look at you..

haha okeh2 bukan poem ke apa tu.lirik lagu aku tengah layan ni time nak update entry.so malam ni aku share blog favourite aku yang difollow almost a year.ada yang macam baru awal tahun ni aku follow.tak tahu lah kan korang minat ke tak nak baca.



papanda - okeh mamat panda ni aku rasa baru awal tahun ni kot follow.itupun sebab gengblogger punya fb page promote one of his entry.so aku baca lah kan.boleh tahan jugak lah kepandaan beliau.dia dah balik malaysia semalam.ha pergi terjah dia.haha.

blog usang - haa blog ni aku baru follow dalam 2 3 minggu rasanya.aku ada terbaca entry blogger yang baru follow blog aku.dia buat entry pasal 5 blog paling popular dibaca dalam tahun ni.termasuk lah blog panda tadi.

bvlgarigirl - okeh tak logik la kan aku follow blog jejaka jek.blog arianna ni pun aku follow since aku join GB.haa dah setahun lah kiranya.ok jugak.blog ni campur2.story macam2.but mostly kepada personal story.

skema - haa ini jugak blog gadis.baru berapa bulan jek follow.maybe gadis2 yang jeles or jejaka yang tidak mempunyai kekasih hati akan rasa dia ni gedik ke hape.but for me she's good.banyak tips.yeahh untuk girls only.hehe.

kain burok - yang ni pun baru follow lepas tiba2 aku ada perasaan dan sifat rajin secara mengejut dulu.tak ingat lah bila aku blogwalking sampai 3 pagi tengok usha2 blog2 nak follow.sekali tersinggah kat blog mamat ni daa..


ok ni taste aku lah kot.aku suka blog simple macam ni jek lebih kurang.kot2 lah ada yang baru jek jadi blogger.nak usha blog2 nak difollow.boleh ah intai2 sikit blog2 yang aku follow ni.

cuma nasihat aku lah pada yang newbie.once kau dah klik follow kat widget diorang,please lah follow elok2.bukan setakat main tepek gambar hang kat follow widget tu.tapi kejadah kau tak pernah nak singgah baca apatah lagi nak komen kan.

cara aku senang jek.bila blog tu aku baca sekali dah best,background tak serabut,tak camwhore letak semua sidebars yang ada dan letak gambar gediks,yes aku follow.seriously aku follow dan baca.dah setahun aku blogging but blog yang aku follow tak sampai 40.

yup.jangan nak tipu aku lah weyh kau follow sampai beriban pun tapi kau bukan baca sangat kan.jangan jadi tolol.

entry yang lepas pasal blog lain yang aku follow.ini dan ini.

okeh bebeh.good nite yee!



p/s: tak suka blog yang ada bling bling.serabut semak samun!




2 comments:

ARC™ said...

yesssssssssss aku da jumpeeeeeee wahahhaha

anyway, thanks. aku bukan xnak bw tp skang bz paham2la manusia yg belajar ni. ko paham kan.......

bvlgarigirl @ Arianna said...

Thanks miss fireflies :)