Tuesday, May 31, 2011

Thank You!!! :-))

assalamualaikum.


okehhh dah janji kan nak share gambar hadiah dapat masa teacher's day...wooott!!






haaa yang ni babang yang bagi.special sikit tu pasal letak gambar ni dulu
















haa yang ni memang kekal terus letak dalam handbag aku..ngee~~





aku tak tau ni apa sebenarnya.so aku gayutkan beliau dalam kereta aku jek



so tu jek la gambarnya.tapi korang tak rasa pelik ke kenapa kain aku kaler birumuda?haaa jeng jeng jeng...










hehe tema tahun ni.BACK TO SCHOOL.wahh gitu macam motto untuk budak2 kembali ke sekolah setelah sekian lama bercuti.terkial-kial jugak lah aku nak pakai tudung sekolah tu.selama ni duk pakai selendang jek.tapi aku menang something tau.menang kategori guru mengikut tema.haha.




p/s: sekarang ni cuti sekolah.so akan bersepah lah status2 aku di FB dan tweet aku di Twitter dan entry aku di blog.




Monday, May 30, 2011

Sabarlah..

Assalamualaikum.

I need time to start all over again..

Published with Blogger-droid v1.6.9

Wednesday, May 25, 2011

Only Five =D

assalamualaikum.


hey y'all.oh dah seminggu 2 hari tak update?come on.itu perkara biasa.bukan tak ada line internet yang laju macam sport car.tapi sebab malas.senang kan alasan?berlambak ni ha idea aku nak letak dalam blog tapi aku tulis dulu save dalam phone takut lupa.maju kan aku?thanks.


ok memandangkan istilah 'malam masih muda' yang selalu aku guna dulu time jadi student dah tak relevan sekarang,jadi aku straight to the point jek lah even intro panjang.whatever..


aku ditag dalam entry laling kesayangan aku.jadi aku nak jawab sekarang.




5 tarikh penting:


-birthday aku
-birthday semua ahli keluarga aku
-birthday kekasih hati
-bila nak kahwin...haha!
-birthday Rabbit




5 perkara dibuat semalam:


-tengok nora elena
-terbergaduh dengan insan special tapi bila terbergaduh jadi macam dah tak special
-makan jagung
-kena flirt dengan mamat motor kat tepi jalan masa beli tomyam..eh eh ni perkara aku terkena.bukan aku yang buat ni..haha
-terlepas bas.tolol betul




5 perkara yang buat aku happy:


-dapat banyak hadiah dari anak2 murid time hari guru
-orang-orang tersayang happy *bukan orang2 kat sawah padi*
-drive laju *macam insane pulak aku rasa*
-shopping..ok admit this!
-bergurau dengan anak2 murid...heee




5 sebab jawab soalan:


-sebab laling suruh
-sebab laling tweet kat twitter
-sebab laling singgah blog dan tinggal jejak
-sebab aku dah ditag oleh laling
-sebab dia laling kesayangan aku dari gengblogger.




5 orang blogger ditag:


-taknak tag sebab jeles nak share tag ni dengan orang lain.hahaha!






p/s: tak sempat nak update gambar2 aku dapat hadiah hari guru.nanti eh!









Sunday, May 15, 2011

Pilihan =D

assalamualaikum.


tengah makan nasi goreng ni.nak?goreng sendiri eh.pedas ni tau.


aku teringat satu kisah ni.tadi aku pergi 7e.sekali aku terpandang kat almari cermin yang dalam tu ada bermacam2 jenama dan warna kotak.alah dekat kaunter tu.


dulu aku dengan papa pergi 7e.aku nak beli coklat.dah puas hati usha punya usha coklat apa nak beli,aku pun ambil and terus pergi kat kaunter.papa ada kat situ.tapi aku dengar perbualan dia dengan cashier tu lain macam sikit.


"takpe lah.ambil yang gambar lain"


"yang ni ke?"


"ambil yang gambar baby tu jek lah"


aisehmen.apa ni?dekat 7e ada jual gambar baby ke?siap boleh pilih2 pulak tu.korang rasa apa papa aku beli time tu?


yeeeeee beli rokok.dia pilih nak gambar apa kat depan kotak rokok tu.cehhhhh!!aku ingat selalu beli pilih berapa batang rokok ikut kotak tu kan?amboih2 ewah ewah siap boleh pilih2 kan..dah maju!


aah memang maju.maju kebelakang.pffft!






p/s: jangan berhenti merokok.tapi cuba kurangkan merokok.tahu?babab kang.




Saturday, May 14, 2011

Serious Annoying =D

assalamualaikum.


i have subscribed to this channel on Youtube.check this one little annoying out!











realannoyingorange


p/s: dah lah gelak annoying.kau pulak memang annoying kan.hahaha!




Saturday, May 07, 2011

Nyam Nyam =D episode 11

assalamualaikum.

ok as usual lah eh anak2.cikgu anak2 ni tengah lapar.tinggal keseorangan memang macam ni punya perangai.even sebelum ni pun dinner memang tak ikut time yang betul.harap anak2 cikgu jangan tiru ye.nak bergaya and slim macam cikgu takpe kalau nak tiru.haha.



















breakfast menu di kfc.i love this!!! nakkkk lagiii!!!





gambar2 makanan di atas diambil semasa bersantai makan2 bersama rakan2 handai taulan,keluarga tercinta dan insan tersayang.memang sangat cliche sebelum makan harus snap gambar buat bekalan entry baru bila time lapar macam ni.




p/s: happy weekend everyone. *nangis*





Thursday, May 05, 2011

Madah Sinis..III

assalamualaikum.


Semalam...
Di meja kehidupan..
Kau goreskan tinta hitam
tiba-tiba
telah tertumpah...
segelas kemaafan
dari sungai simpati...
Namun...
kemungkinan adalah kebarangkalian yang sukar di duga...
saat itu..
bila gelas kemaafan di ambil
sungai simpati kering
tiada lagi kehidupan
di meja itu...
 
p/s: aku pun dah bingung..




Sunday, May 01, 2011

Here Without You :'(

assalamualaikum.



it reminds me of someone whenever i listen to this song...











aku teringatkan arwah Kim...tiba2 lagu ni keluar kat radio time tengah drive..lagu ni aku dengan Kim dengar dari zaman matrik..her favorite song.




p/s: aku tak biasa ada perasaan macam ni..sebab aku tak pernah...lagi :'(




Berhenti Berharap..

assalamualaikum.



walaupun kau ada dia
aku ada dia
tapi rasa ini
rasa sayang
rasa rindu
rasa cinta
masih pada kita.


this is not what i want.but i have to let you go..





p/s: masih rasa gelisah setiap kali bunyi text message..dan masih menunggu walau dah berhenti berharap..