Saturday, May 07, 2011

Nyam Nyam =D episode 11

assalamualaikum.

ok as usual lah eh anak2.cikgu anak2 ni tengah lapar.tinggal keseorangan memang macam ni punya perangai.even sebelum ni pun dinner memang tak ikut time yang betul.harap anak2 cikgu jangan tiru ye.nak bergaya and slim macam cikgu takpe kalau nak tiru.haha.



















breakfast menu di kfc.i love this!!! nakkkk lagiii!!!





gambar2 makanan di atas diambil semasa bersantai makan2 bersama rakan2 handai taulan,keluarga tercinta dan insan tersayang.memang sangat cliche sebelum makan harus snap gambar buat bekalan entry baru bila time lapar macam ni.




p/s: happy weekend everyone. *nangis*





2 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

nampak gambar blh kenyang ya

Aujinz said...

tengok gambo akan lebih mengenyangkan biler lapo.. koh koh koh