Sunday, May 15, 2011

Pilihan =D

assalamualaikum.


tengah makan nasi goreng ni.nak?goreng sendiri eh.pedas ni tau.


aku teringat satu kisah ni.tadi aku pergi 7e.sekali aku terpandang kat almari cermin yang dalam tu ada bermacam2 jenama dan warna kotak.alah dekat kaunter tu.


dulu aku dengan papa pergi 7e.aku nak beli coklat.dah puas hati usha punya usha coklat apa nak beli,aku pun ambil and terus pergi kat kaunter.papa ada kat situ.tapi aku dengar perbualan dia dengan cashier tu lain macam sikit.


"takpe lah.ambil yang gambar lain"


"yang ni ke?"


"ambil yang gambar baby tu jek lah"


aisehmen.apa ni?dekat 7e ada jual gambar baby ke?siap boleh pilih2 pulak tu.korang rasa apa papa aku beli time tu?


yeeeeee beli rokok.dia pilih nak gambar apa kat depan kotak rokok tu.cehhhhh!!aku ingat selalu beli pilih berapa batang rokok ikut kotak tu kan?amboih2 ewah ewah siap boleh pilih2 kan..dah maju!


aah memang maju.maju kebelakang.pffft!






p/s: jangan berhenti merokok.tapi cuba kurangkan merokok.tahu?babab kang.




3 comments:

ghost writer said...

canyon

dj

luffman

and etc

takde gambar2 meloyakan tekak..hihi

pilih jer rokok murah.

JelinaJoli said...

ok.. aku imejin kad besday.. tersasar di situ....

Aujinz said...

aku dah boleh bayangkan dah..
hahahhaa..

aku berjaya melepaskan diri dari kekangan rokok..

hoyeahhhhh..