Tuesday, May 31, 2011

Thank You!!! :-))

assalamualaikum.


okehhh dah janji kan nak share gambar hadiah dapat masa teacher's day...wooott!!






haaa yang ni babang yang bagi.special sikit tu pasal letak gambar ni dulu
















haa yang ni memang kekal terus letak dalam handbag aku..ngee~~





aku tak tau ni apa sebenarnya.so aku gayutkan beliau dalam kereta aku jek



so tu jek la gambarnya.tapi korang tak rasa pelik ke kenapa kain aku kaler birumuda?haaa jeng jeng jeng...










hehe tema tahun ni.BACK TO SCHOOL.wahh gitu macam motto untuk budak2 kembali ke sekolah setelah sekian lama bercuti.terkial-kial jugak lah aku nak pakai tudung sekolah tu.selama ni duk pakai selendang jek.tapi aku menang something tau.menang kategori guru mengikut tema.haha.




p/s: sekarang ni cuti sekolah.so akan bersepah lah status2 aku di FB dan tweet aku di Twitter dan entry aku di blog.




3 comments:

Aujinz said...

hahahahha.. cikgu yang jadik anak murid kembali... koh koh koh

yusenze said...

perkh!! bnyak hadiah tu..
thn depan xpayah mintak dah la.. hahha.. konpomxhabis guna..

Nwah.. selamat menjadi insan y cemerlang ;)

ainol akasyah said...

ni hadiah dari blogeer pulak JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA