Tuesday, June 21, 2011

Nyam Nyam =D episode 11

assalamualaikum.


dah rasa nak buat public blog ni setelah sekian lama dia diam.bukan apa.kadang2 kalau dah lama tak update dan rasa malas membuak2 maka haruslah dibuat private blog ni untuk sementara.even aku tahu ada lah beberapa makhluk yang still baca.boleh kira dengan sebelah tangan jek pun.widget followers tu abaikan jek.


aku sekarang banyak update untuk blog yang lagi satu.yang tu memang betul2 private.macam diary lah kan.


so pagi2 buta ni aku terjaga sebab tertidur awal sangat tadi.so jom kita tengok balik gambar2 yang aku berjaya snap sepanjang hidup aku kebelakangan ni.saja nak menaikkan nafsu lapar time2 macam ni.lahabau betul.




































ok dan2 jek nak buat entry pasal makanan kan.padahal nak puasa ganti esok ni.asal rasa macam gambar makanan jek terus aku upload letak sini.






p/s: nanti nak update pasal android aku lah.amacam?tapi busy sikit.nanti ada free time aku update..



2 comments:

pjah said...

patut la xleh nk jd silent readers..private upenye..hehehe..

Aujinz said...

hahahhaa.. ape nie?.. gambo makan makan..aku puasa aaa..

kenapekah ngan Android ko?..