Thursday, July 07, 2011

Stab :-/

assalamualaikum.


ok sekarang aku dah ada mood lah sikit2 nak update entry.tadek lah sampai berminggu2 macam dulu kan.padahal masa mula2 start blogging,hari2 nak update.macam desperate pun hado.haha.


just wanna share something on my fb that i have posted last month.and the comments from my school friend.here is the screenshot.cewah2.






so that's it.just read and think.emosi pun macam tak berapa menentu ni.tapi aku biarkan jek.buat happy lagi bagus kan.kata hidup sekali jek.



p/s: aku memang tak sangka.tu jek.




2 comments:

butterflies Lovers said...

susahkan ade kawan yg macam tuh.. ;(
aku pon terkena bulan june
haritu..
perghhh! mmg sedap la rasa nya, ppfftt!

najiahtul syafiqah said...

ada quote yg ckp lidah lebih tajam dari mata pedang.. bukannya senang nak kenal hati budi kawan, kadang2 dah kawan lama pun, boleh jadi musuh dalam sekelip mata.. ;)

New post :Itu Awan.. Awan.. AwanBand!