Saturday, August 06, 2011

Hari Bersamanya :)

assalamualaikum.


ok ini random.makcik tadi tadek dah kat masjid.tak jumpa pun.mana pi tatau.hehe..


so update malam ni letak lagu jek lah.tadi macam rasa macam2 nak update.sabar2.one by one okay..


my favourite band ever from Indonesia.hehe Sheila On 7.sorry aku layan band ini SAHAJA.yang lain tu maybe terlayan lepas tu dah babai.kalau band ni aku repeat lagu dia nak dengar.tu maknanya dah suka sangat dah tu.









p/s: ni apehal font dah jadi lain?takleh tukar?arrghh!












2 comments:

Nabiel said...

igtkn hari bersama siapa tadi..hahaha

Miss Fireflies said...

hehe bang biel fikir lain ni yee..tau lah dah kapel :)