Friday, August 12, 2011

Perkhabaran :(

assalamualaikum.


semalam aku demam.selsema.batuk.so tak pergi kerja.hari ni ok dah sikit.kena pergi jugak even kepala macam dalam ada batu juga duduk.ok paham tak?


bila telan pil selesema,antibiotik dan panadol,automatik hidup kau sehari tu diindahkan dan dipenuhi denga aktiviti membuta di siang hari.ditambah dengan mimpi yang kurang enak untuk diingati.dahsyat woih.


balik kerja jek aku nak landing atas bantal terus.macam tak produktif pulak rasa.padahal sahur aku memang tak pernah miss.tapi kepala ni lah berat semacam jek.memang lepas ni kena telan pil lagi.


ok tu jek perkhabaran untuk hari ni.saje jek update.kalau boleh bulan puasa ni nak update hari2.kalau tengok bulan2 lepas,dah macam blog usang dah blog aku ni.dah lah putih pucat pastu jarang update.ok kita cuba ye..


p/s: taknak topup.nak buat eksperimen bulan puasa ni..huehuehue =p


No comments: