Thursday, September 29, 2011

Neno! Neno! ( T T )

assalamualaikum.


nak fikir tajuk entry punya lah susah.sampai pegang dahi aku ni.nenoneno tu bunyi siren ambulans.susah tau nak nenoneno sini.


hari ni pun macam biasa.penat habis.bukan dah habis.tengah penat.habisnya tak jugak.hari ni demam selsema batuk amboih complete satu pakej tau.aku baru sedar laa yang aku tak boleh tidur dalam aircond malam2 ni.maybe cuaca sini yang agak pelik buat aku sakit pun pelik.kejap luar tu panas.dalam rumah pun confirm lah panas.bila hujan lebat aku rasa panas jugak.ermm banyak dosa ni..tu main tibai jek on aircond paling sejuk punya suhu.bajet aku boleh kelihatan cergas dan berdedikasi keesokan harinya di tempat kerja sebab tidur lena dalam aircond.pfft!


parents aku pun dinner luar jek malam ni.masing2 pun macam tadek mood nak hadap food.adik aku pun taknak makan dah.kecut kepala lutut nak PMR.padan muka kau.orang demam macam aku lagi la.makan kejadahnya.makan nasi sikit terus dah minum air buat kerja.semua orang hari ni tadek mood eh.why why?siang tadi pun aku mengantuk gila.adehh..


esok aku nak gerak by evening.so i guess i'll see you guys on Monday.oh no no.probably on Tuesday or the day after that.i'll get tired on Monday.so susah nak catch up nanti.


not ready to tell the whole story.next time.




p/s: i hate sitting in the middle.huh!





Wednesday, September 28, 2011

Pathetic (T T)

assalamualaikum.


memang busy.ini sambungan entry semalam.dah jadi macam rutin pulak kena bawa balik kerja2 berlambak ni balik rumah.seram tau.aku rasa macam tak boleh tidur pulak sekarang.


nak tulis memang aku ni banyak idea nak tulis.tapi timing tak cantek ah.selalunya idea datang time memang aku bukan depan laptop,time aku tengah guling2 atas katil nak tidur,time basuh pinggan,drive,gosok gigi,naik escalator,tengah termenung.tapi time2 tu semuanya aku memang bukan depan laptop.ergh.bila dah on blogger.com ni dah terpaku pulak jari2 ni.amboih main cak cak pulak eh..


kadang2 time tengah borak2 dengan sahabat2 dunia akhirat ni aku terpikir, "eh boleh masuk dalam blog topik ni" but end up with nothing.mesti aku lupa.


tapi siang tadi was a very pathetic day lah aku boleh cakap.kerja yang membuatkan aku tak berdiri for few hours okay.sakit tengkuk aku.situasi aku macam ni lah.korang boleh imagine macam dalam anime2 jepun tu kan.dalam situasi yang tegang ke termalu terkantoi sendiri ke kan.mesti ada titis air kat dahi pipi watak comel tu.haha dapat imagine tak cemane rupa aku?serupa macam aku nak sangat rasa ada gambaran titisan air kat atas kepala aku ni.




sambung kerja.til then.i'll make time ok.soon.




p/s: i memang akan bersatu semula.you'll see that.





Tuesday, September 27, 2011

Bertukarnya Angka Kamu :)

assalamualaikum.


genap sebulan aku tak update blog.dan sebulan jugak aku tutup blog.thanks sebab masih ada yang sudi tanya dan minta link blog aku untuk dibaca.macam mimpi.betul ke ada orang masih tertunggu2 entry baru aku?ermm..


entry ni khas untuk yang tersayang.yang aku masih sayang dari dulu sehingga saat aku type entry ini.


selamat hari jadi sayang.semoga panjang umur dan murah rezeki.umur awak dah bertukar angka dibelakang.sama lah kita kan.may Allah bless you all the way and hopefully whatever you have wished and still wishing and will wish will come true.hope your life gets better :)


we will meet again each other.time will tell.




p/s: i got a lot of things to share here.in a month so much happened to me.pretty much all consists of sad and bad things.i'll make time to put it here.ready to let it go.