Thursday, September 29, 2011

Neno! Neno! ( T T )

assalamualaikum.


nak fikir tajuk entry punya lah susah.sampai pegang dahi aku ni.nenoneno tu bunyi siren ambulans.susah tau nak nenoneno sini.


hari ni pun macam biasa.penat habis.bukan dah habis.tengah penat.habisnya tak jugak.hari ni demam selsema batuk amboih complete satu pakej tau.aku baru sedar laa yang aku tak boleh tidur dalam aircond malam2 ni.maybe cuaca sini yang agak pelik buat aku sakit pun pelik.kejap luar tu panas.dalam rumah pun confirm lah panas.bila hujan lebat aku rasa panas jugak.ermm banyak dosa ni..tu main tibai jek on aircond paling sejuk punya suhu.bajet aku boleh kelihatan cergas dan berdedikasi keesokan harinya di tempat kerja sebab tidur lena dalam aircond.pfft!


parents aku pun dinner luar jek malam ni.masing2 pun macam tadek mood nak hadap food.adik aku pun taknak makan dah.kecut kepala lutut nak PMR.padan muka kau.orang demam macam aku lagi la.makan kejadahnya.makan nasi sikit terus dah minum air buat kerja.semua orang hari ni tadek mood eh.why why?siang tadi pun aku mengantuk gila.adehh..


esok aku nak gerak by evening.so i guess i'll see you guys on Monday.oh no no.probably on Tuesday or the day after that.i'll get tired on Monday.so susah nak catch up nanti.


not ready to tell the whole story.next time.




p/s: i hate sitting in the middle.huh!





No comments: