Wednesday, September 28, 2011

Pathetic (T T)

assalamualaikum.


memang busy.ini sambungan entry semalam.dah jadi macam rutin pulak kena bawa balik kerja2 berlambak ni balik rumah.seram tau.aku rasa macam tak boleh tidur pulak sekarang.


nak tulis memang aku ni banyak idea nak tulis.tapi timing tak cantek ah.selalunya idea datang time memang aku bukan depan laptop,time aku tengah guling2 atas katil nak tidur,time basuh pinggan,drive,gosok gigi,naik escalator,tengah termenung.tapi time2 tu semuanya aku memang bukan depan laptop.ergh.bila dah on blogger.com ni dah terpaku pulak jari2 ni.amboih main cak cak pulak eh..


kadang2 time tengah borak2 dengan sahabat2 dunia akhirat ni aku terpikir, "eh boleh masuk dalam blog topik ni" but end up with nothing.mesti aku lupa.


tapi siang tadi was a very pathetic day lah aku boleh cakap.kerja yang membuatkan aku tak berdiri for few hours okay.sakit tengkuk aku.situasi aku macam ni lah.korang boleh imagine macam dalam anime2 jepun tu kan.dalam situasi yang tegang ke termalu terkantoi sendiri ke kan.mesti ada titis air kat dahi pipi watak comel tu.haha dapat imagine tak cemane rupa aku?serupa macam aku nak sangat rasa ada gambaran titisan air kat atas kepala aku ni.




sambung kerja.til then.i'll make time ok.soon.




p/s: i memang akan bersatu semula.you'll see that.





No comments: