Monday, October 31, 2011

Random..:)

assalamualaikum.








p/s: how i wish i could have sent it to you.good night :)




Wednesday, October 26, 2011

Luka..

p/s: bukan wordless wednesday tapi sakit sangat and ngantok.night.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Monday, October 24, 2011

Better Late Than Never :)

assalamualaikum.


rasa macam dah lama eh tak type entry panjang2.maybe ada yang suka baca.maybe ada yang menyampah.coz most of them were crap.reading most of my crap sometimes makes you feel annoying.


pagi tadi aku terdengar kakak aku cakap "better late than never".yup semua orang memang pernah dengar quote tu.semua cerdik pandai kan.pasal papa aku.mula belajar nak quit smoking.which is what?which is good!!


kakak aku tanya mana bekas papa aku selalu buang habuk rokok tu.selalu ada atas meja kat ruang tamu.sekarang ni dah tadek.aku pun tak berapa nak perasan la barang2 atas meja tu.lepak situ pun nak baca paper.and my mum found out bekas tu ada dalam laci bawah sinki,tak silap aku la.papa aku punya bersusah payah bersungguh2 nak quit smoking sampai taknak tengok bekas tu lagi.


very impressive.


bila aku tanya dia umur berapa mula smoking.dia kata after SPM.ehem ehem.aku menyindir jek.then dia kata lepas darjah enam.owhhh okay...sangat nakal lah jugak.but honestly sepanjang aku hidup,tak pernah nampak dia masuk wad ke hape sebab smoking.penyakit lain pun tadek.weird jugak.but it doesn't mean korang boleh smoking sampai mati.tak kira laki ke perempuan ke or yang tukar jantina.


nak sambung tengok PLL.oh apakah itu?figure out yourself.




p/s: dear anon,thanks for your comment.even you have misunderstood.






Friday, October 21, 2011

Dearest :’)

Salam.

kata kata memang boleh menyenangkan hati dan meringankan kepala.kalau selari dengan perbuatan lagi bermakna hidup seseorang insan itu.nampaknya memang kejadian tu jadi kenyataan.dah jatuh tersembam pun boleh bangun dengan gelak tawa walaupun luka tinggal parut yang lambat hilang.but time will heal.

p/s: bila hujan petang dibawa sampai ke malam maka mengantok pun hadir dgn pantasnya.study biase2 jek ni woihh.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Tuesday, October 18, 2011

Mampu..=)

salam.


Allah tak akan bagi kalau kita tak mampu.Dia sayang kita.sebab tu Dia bagi.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Monday, October 17, 2011

Attention...

one word.
i just need that.
bukan nak 24/7 pun.
tak guna duit.
tapi susah nak dapat.
kenapa?
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sunday, October 16, 2011

Ahad

Hari minggu.biasa jek.tak produktif langsung.

main minggu lepas.markah paling sikit pernah main.tangan tak larat.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Tuesday, October 04, 2011

Harapan jek lah..

Bila masa aku mengharapkan apa apa dari siapa siapa yang aku fikir aku boleh harapkan,selalu tak jadi harapan.bila masa aku tak mahu harapkan apa apa dari siapa siapa yang aku tak fikir boleh harapkan,selalu jadi harapan.


Selalunya harapan jek lah...


Pelik tak?harap harap akan jadi biasa biasa saja.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Monday, October 03, 2011

Parah..

Aku tak nak kena tinggal
Aku tak nak ditinggalkan
Aku tak nak lepaskan
Aku tak nak biarkan
Aku tak nak lupakan
Aku tak nak ingatkan
Aku tak nak.semua.
Parah dah ke ni?
Published with Blogger-droid v1.7.4