Monday, October 24, 2011

Better Late Than Never :)

assalamualaikum.


rasa macam dah lama eh tak type entry panjang2.maybe ada yang suka baca.maybe ada yang menyampah.coz most of them were crap.reading most of my crap sometimes makes you feel annoying.


pagi tadi aku terdengar kakak aku cakap "better late than never".yup semua orang memang pernah dengar quote tu.semua cerdik pandai kan.pasal papa aku.mula belajar nak quit smoking.which is what?which is good!!


kakak aku tanya mana bekas papa aku selalu buang habuk rokok tu.selalu ada atas meja kat ruang tamu.sekarang ni dah tadek.aku pun tak berapa nak perasan la barang2 atas meja tu.lepak situ pun nak baca paper.and my mum found out bekas tu ada dalam laci bawah sinki,tak silap aku la.papa aku punya bersusah payah bersungguh2 nak quit smoking sampai taknak tengok bekas tu lagi.


very impressive.


bila aku tanya dia umur berapa mula smoking.dia kata after SPM.ehem ehem.aku menyindir jek.then dia kata lepas darjah enam.owhhh okay...sangat nakal lah jugak.but honestly sepanjang aku hidup,tak pernah nampak dia masuk wad ke hape sebab smoking.penyakit lain pun tadek.weird jugak.but it doesn't mean korang boleh smoking sampai mati.tak kira laki ke perempuan ke or yang tukar jantina.


nak sambung tengok PLL.oh apakah itu?figure out yourself.




p/s: dear anon,thanks for your comment.even you have misunderstood.






1 comment:

kembatolo™ said...

skrg dah episod 7. hoho