Tuesday, November 29, 2011

Link Kenangan :)

assalamualaikum.


pelik kan?tukar link blog terus kehilangan seorang follower yang aku tak pasti siapa dia tu.dan ada yang bertanya "kenapa delete blog lama?"


kesian dia.aku tipu dia.aku kata aku dah delete blog ni.


so far dah 3 link aku guna.semua tu pun ada kenangan sendiri.dengan setiap link aku dapat follower yang berbeza.tapi ada seorang follower ni hanya tahu sampai 2 link jek.ada jugak blogger2 yang rapat dengan aku yang tahu aku dah tukar link.


ulang balik berbalas text message.


buat apa?
on9
dengan sape
update blog
kenapa delete blog lama?
tadek orang baca
dah ni blog mana pulak
blog sakit hati
dengan bf la tu
kenapa kalau dengan bf?
K




p/s: memang akhirnya saya tukar juga.awak suka kan?




Saturday, November 19, 2011

Messing Around =D

assalamualaikum.


whoaaa morning kesayangans!! tak ada nak update sangat pagi ni.or hari ni.tengok lah kalau ada mood.so jom tengok video ni.








so i was just messing around with my lil sis.hehe.tengok sini eh Markonah Awang.tadek la reti mana pun.saje mengade jek lebih.



p/s: sambung main game.




Friday, November 11, 2011

Someone.

assalamualaikum.

i know its hard.
but i can't help it.
neither do you.
i don't know what will happen in the future.
neither do you.
they don't know either.
i know that you have told me before.
that our situation completely not the same with others.
only me and you who can understand this.
can get through this.
i know it sounds selfish.
sounds stupid.sounds crazy.sounds totally insane.
most of the time it sounds greedy.
i know that.and so do you.
we have agreed on this.
all i want is just..
can we just enjoy the moment that we have right now?
before me and you get attached with someone else?
for the rest of your life?my life?our life? 
just this moment. 
because you said only WE can get through this.


p/s: i won't change my URL and phone number.not because of you that i have to change everything.good night my someone :)

Tuesday, November 08, 2011

Potret kah?

assalamualaikum.


ok saje bosan2 lepak2 di rumah menternak lemak.tapi aku tak gemuk2 jugak.aku pun nak update blog.idea memang banyak sangat ni nak cerita nak sokseksoksek tapi selalu tadek mood.yang ni mood dah mari sikit2.baby step lah orang melayu cakap.haha tapi aku share gambar jek eh?


eh cerita lah tu.gambar boleh cerita macam2 tau.bukan setiap gambar ada lagu jek.bluwekk.


ok sebab i rajin biar i yang cerita.haha.






nasi impit.right after aku makan nasi arab time raya.gigih betul snap gambar guna tangan kiri.




kisah fav time sekolah dulu.mesti aku suka baca pasal Mat ni yang asyik nak 2 hengget dia tu.

ni laa PLL...heheheeee

kombinasi untuk dua orang manusia.

no.they are not my...

percaya tak kalau aku cakap aku jek yang ada sarung hp cenggini?lalalala....


kombinasi untuk aku sorang jek makan tapi diisi oleh adik.bajet sangat sihat.

yang dia punya paling sihat.saje nak bagi aku kencing manis awal muda remaja.




p/s: ha potret sangat ni.ok entry kedua pun macam bersemangat eh kau nak share semua.


Monday, November 07, 2011

Falling In Love :))

assalamualaikum.


amacam raya haji tahun ni?aku sampai tak boleh nak ingat raya haji tahun lepas aku pakai baju kurung ke tak pagi raya tu.ngee~~


sementara saudara mara lepak2 kat rumah i sambil menonton MX3 di astro citra,i pun enjoy this new video clip by our Dato CT.kehkeh.









p/s: eh nak dance macam ni boleh?hehe.


Friday, November 04, 2011

Tak Sihat :(

assalamualaikum.


baca entry ni time korang bukan tengah makan tau.you've been warned ni.


hari ni cuti.demam.muntah2.aku tak kahwin lagi.jangan risau.tak pernah buat kerja tak senonoh tu.dari minggu lepas dah ni aku tak rasa sedap badan.time nak gosok gigi jek rasa nak muntah.dah nak buat cemane?gosok jek la.takkan pergi kerja tak gosok gigi kan?tapi yang last night punya gosok gigi memang paling durjana.siap muntah keluar la semua aku melantak malam tu.nasi la coco crunch la.adehh...


time tu aku panik.kejap.muntah?what the heck?dah selama hidup ni aku rasa jarang kot nak muntah2.terus sambung mandi terus jugak siap2 nak tidur.lembik aku.dah confirm la hari ni tak kerja.kawan twitter aku kata suruh makan sup.aloh sape nak masakkan untuk kiteww?..okeh fine gedik.so hari ni tidur bangun pukul 2pm.amboihh qada' tidur nampak gayanya.dah macam dugong.


aku ada 2 event penting next week.so i have to choose either one la.ha yang ni lagi nak buat aku pening kepala.dah la semalam baru dia sent email.nasib baik aku cek.aku rasa kan maybe la.maybe aku pergi event yang dia baru bagi email tu.event yang 1st ni dah plan dari bulan lepas lagi dah.hish menyusahkan betul.


rindu pulak nak bebel panjang2 kat sini.banyak gile aku nak cerita.ermm..been busy la.makan pun aku tak jaga sangat.nak akhir tahun memang busy.kan?so doakan aku sihat okeh?nanti aku belanja calciyum.tahu tak apa tu?










keras lagi tu baru keluar dari peti ais.sedap tau.masam2.banyak perisa tu.aku main grab jek semalam nak beli yang mana.asal ada chocolate.hehe ni aku punya breakfast and lunch.ok lah tu..




p/s: cuba search kat google..do a barrell roll.teruja aku.hehe.kalau korang guna google chrome lah.nanti aku update lagi.mmuahh!