Tuesday, November 29, 2011

Link Kenangan :)

assalamualaikum.


pelik kan?tukar link blog terus kehilangan seorang follower yang aku tak pasti siapa dia tu.dan ada yang bertanya "kenapa delete blog lama?"


kesian dia.aku tipu dia.aku kata aku dah delete blog ni.


so far dah 3 link aku guna.semua tu pun ada kenangan sendiri.dengan setiap link aku dapat follower yang berbeza.tapi ada seorang follower ni hanya tahu sampai 2 link jek.ada jugak blogger2 yang rapat dengan aku yang tahu aku dah tukar link.


ulang balik berbalas text message.


buat apa?
on9
dengan sape
update blog
kenapa delete blog lama?
tadek orang baca
dah ni blog mana pulak
blog sakit hati
dengan bf la tu
kenapa kalau dengan bf?
K




p/s: memang akhirnya saya tukar juga.awak suka kan?




No comments: