Friday, November 04, 2011

Tak Sihat :(

assalamualaikum.


baca entry ni time korang bukan tengah makan tau.you've been warned ni.


hari ni cuti.demam.muntah2.aku tak kahwin lagi.jangan risau.tak pernah buat kerja tak senonoh tu.dari minggu lepas dah ni aku tak rasa sedap badan.time nak gosok gigi jek rasa nak muntah.dah nak buat cemane?gosok jek la.takkan pergi kerja tak gosok gigi kan?tapi yang last night punya gosok gigi memang paling durjana.siap muntah keluar la semua aku melantak malam tu.nasi la coco crunch la.adehh...


time tu aku panik.kejap.muntah?what the heck?dah selama hidup ni aku rasa jarang kot nak muntah2.terus sambung mandi terus jugak siap2 nak tidur.lembik aku.dah confirm la hari ni tak kerja.kawan twitter aku kata suruh makan sup.aloh sape nak masakkan untuk kiteww?..okeh fine gedik.so hari ni tidur bangun pukul 2pm.amboihh qada' tidur nampak gayanya.dah macam dugong.


aku ada 2 event penting next week.so i have to choose either one la.ha yang ni lagi nak buat aku pening kepala.dah la semalam baru dia sent email.nasib baik aku cek.aku rasa kan maybe la.maybe aku pergi event yang dia baru bagi email tu.event yang 1st ni dah plan dari bulan lepas lagi dah.hish menyusahkan betul.


rindu pulak nak bebel panjang2 kat sini.banyak gile aku nak cerita.ermm..been busy la.makan pun aku tak jaga sangat.nak akhir tahun memang busy.kan?so doakan aku sihat okeh?nanti aku belanja calciyum.tahu tak apa tu?










keras lagi tu baru keluar dari peti ais.sedap tau.masam2.banyak perisa tu.aku main grab jek semalam nak beli yang mana.asal ada chocolate.hehe ni aku punya breakfast and lunch.ok lah tu..




p/s: cuba search kat google..do a barrell roll.teruja aku.hehe.kalau korang guna google chrome lah.nanti aku update lagi.mmuahh!





No comments: