Tuesday, December 06, 2011

Hari Baru :)

assalamualaikum.


morning ye semua.lama dah tak update blog.rasa macam lama.every month dah semakin sikit entry aku tulis.ni yang entry pertama dalam Disember.


hari baru.ermm tak bermaksud apa2 pun bagi aku.setiap hari adalah hari baru bagi aku.mungkin hari baru untuk orang lain juga.kerja baru, tempat tinggal baru,dapat anak pertama,bulan baru, semester baru.


as i writing this i am listening to It Will Rain by Bruno Mars cover by pretty girl that i have been subscribing her for 2 years now on youtube.it's worth.kadang2 aku akan dengar lagu2 baru yang dia buat cover dulu then baru aku dengar yang original singer.prefer yang cover or acoustic dari yang ori :)


bulan ni atau memang setiap hujung tahun akan hujan mendung ribut petir hampir everyday.lepas tu aku suka dengar lagu2 yang ada tajuk 'rain'.macam tak ada kaitan langsung.tapi macam ada sikit.oh bukan penyanyi Rain yee.


setiap hari aku mengharapkan apa2 yang jadi semalam akan aku get over it untuk hari esok.aku akan message macam biasa.call macam biasa.online macam biasa.so far aku rasa ok macam tu kot.taknak terbawa2 sangat dengan perasaan.takut nanti aku yang sakit hati.kadang2 memang aku boleh handle the situation but kalau dah selalu sakit hati...ermm..


dan everytime aku buat entry baru aku akan tukar link.3 jek yang ada.rotate.


till then.kalau ada masa.aku letak gambar pulak.


p/s: hari baru untuk aku dalam bulan Disember :)




No comments: