Monday, December 12, 2011

Leggings?pfftt!

assalamualaikum.


apa itu leggings?tahu tak kegunaan dia?tahu tak masa sesuai nak pakai?situasi mana yang sesuai?ok jawab sendiri.kalau pandai orang tu takkan baca dah entry aku ni.kalau tak pernah dengar or tak berapa nak pandai or both tapi still nak baca,ok silakan.


tak kena maki pun.tak kena bayar kalau nak baca.tanak baca kena pukul dengan aku nanti.haha


ok ini apa yang aku faham la kan.leggings ni adalah sejenis seluar yang sangat ketat sendat tight semua lah kan yang dipakai sebagai alas dalam seluar korang or bila korang pakai skirt labuh.again.skirt labuh.alas dalam.ok sampai sini faham?


dari pemerhatian aku yang pakai leggings ni ramai perempuan.oh mestilah takkan lelaki ramai pakai leggings kot.geli siot.tapi yang tak best tu ramai yang perempuan islam.yang pakai hijab.tak kira lah bangsa apa pun.dah nama nak menutup aurat kan.kenapa harus korang yang cerdik pandai ni pakai leggings bila keluar jalan2?or keluar dating?or pergi balik kampung jumpa saudara mara pakcik makcik cousin semua tu?ermm..tak malu ke?tak segan?


dah tahu leggings tu ketat.menampakkan saiz kaki korang.tak kiralah tebal or warna apa pun korang pakai.but still nampak macam korang tak pakai seluar.sedar tak?kira tak tutup lah kaki tu cik jenab oih.


all i want to say here is that..


LEGGINGS ARE NOT PANTS.


p/s: sambung main masak masak.





4 comments:

Hisham said...

tq...sebelum ni taktau pun binatang apakah itu "LEGGINGS"...

cuma panggil ia seluar "tight" jer...

ARC™ said...

leggings juga boleh menampakkan cameltoe anda. dan para lelaki baik hati seperti saya tak lalu nak makan bila tengok awek dengan cameltoe beliau tertayang lalu kat depan masa makan kuih apam

Nurul Qaireen Erlysa said...

hahaha..btol3

lynnaiza said...

mmg sakit mata ah tgok sape pakai legging2 bagai nih. =.=