Tuesday, January 31, 2012

Kota Bharu

entry kali ni jugak hanya share gambar gambar super duper hambar bersiar siar di Kota Bharu.maaf.bukan Kota Bharu yang hambar.owner gambar yang hambar.mohon faham ye.


































p/s: apa yang Kota Bharu nya?memang tak sama macam Bukit Tinggi.kurang tinggi agaknya.



Friday, January 27, 2012

Glad


I'm glad what i did today.i really had a great time.it was fun.

p/s: next update pasal jalan jalan masa cuti.what's next?

Published with Blogger-droid v2.0.3

Monday, January 16, 2012

Bukit Tinggi

maka dengan ini aku akan share gambar jek untuk entry hari ni.semalam aku pergi.redah jek even last minute punya plan.tak google apa.dah lah tak pernah datang sini.hewhewhew.


selamat muntah menghadap gambar yang super hambar<<style baru nak promote.






baru sampai sini dah tercungap<< kata mereka yang berbadan.........



















diarah untuk usung benda alah ni sepanjang pendakian.pastu hujan.harap maklum








ada orang tu kan.dia nak gigit2 jari halus gemalai aku.kan kan kan?






super riak ini binatang.taknak pandang aku nak ambik gambar




p/s: *hulur baldi untuk muntah korang*