Monday, January 02, 2012

First On 2012.

*taknak bagi salam boleh?*


supposedly aku kena kerja semalam.even terjaga lalu makan pada pukul 4 am tapi aku cool jek sambung tidur semula.padahal kerja pukul 9 am.maka tak pergi kerja lah jawabnya bila bangun pun time ayam dah nak kais makan petang pulak.


so as usual layan twitter kejap sambil tunggu telur jadi separuh masak untuk breaklunch.haha.sambil baca paper.wah macam orang kaya baru gitu.timeline twitter aku penuh dengan tagline 'first'.semuanya first.aku baca budak2 twitter ni ada tweet first bukak peti ais on 2012,first mandi wajib,first sikat rambut,first berak,first hari kerja,first lipat selimut,first menipu,first kantoi subuh on 2012.ok yang ni aku punya.kantoi subuh dengan menipu.tak bangga lah sial.ah shit.


kalau dah seharian layan twitter selain dengar lagu dan basuh jemur baju maka kadang2 sign out twitter tengok The A-Team pulak.fuyoo gagahnya badan Bradley Cooper.plus aku memang minat dia pun.he's gorgeous,tan skin,tak berapa nak blonde hair sangat.then sambung meroyan kat twitter balik.timeline aku makin hot dengan topik demonstrasi budak UPSI tu.belasah lah apa semua.ok taknak komen.baca topik2 macam tu pada tahun baru yang semua benda kena buat 'first' memang jahanam.aku tak suka.


dan sebetulnya hari ni lah hari first aku kerja dalam 2012.even sebenarnya my first day was yesterday tapi dah ngengada sangat terbangun lambat tu jadah apa?dan aku baru balik aaannd lepas zohor kena sambung pergi kerja balik.cam harom.padahal ada date dengan Leonardo DiCarpio pukul 1pm ni kat astro ria.ceh.


as i'm writing this me and my mum are cooking.ha hebak tak?boleh pulak skip kejap pergi kat laptop type semua ni.multitasking beybeh.haven't heard of it?*pakai spek hitam*


i'm gonna membebel more for my next entry on 2012.yelah kot.korang suka aku membebel ke or suka aku share gambar jek?aku boleh nak share or membebel pasal politik semua tapi aku tak pernah buat.coz i don't like it.pening kepala,tahu?


ok then.sampai sini jek dulu.mmuaahh.


p/s: esok nak buat debit card.haha slowpoke gila gegirl ni.




4 comments:

Aujinz said...

Debit card?
ape tue??..

Miss Fireflies said...

ohh aujingz lagi slowpoke..lalala

Nabiel said...

hahaha..bkn smlm dah 1st ke?hari nie 1st lagi?=P
kerja apa ko nie?smpi leh bgn lmbt2..ko bos ek?=P

Miss Fireflies said...

ohooo bang biel..kuli ajer..