Saturday, January 07, 2012

Tahun Kedua

Hari ni genap tahun kedua blog aku.tak sempat pulak nak update apa apa malam tadi.tidur awal sebab penat betei *erica pengaruh aku cakap guna word betei*.selalunya kalau dah masuk tahun baru aku tukar theme blog ni.layout background semua lah.tapi buat masa ni macam tak cukup masa *padahal buang masa*.eh hello aku banyak kerja okeh.sabar sabar.aku tengah dok fikir jugak ni nak usha dulu pakai theme apa.kalau dah tadek sangat maybe stay dengan yang ni jek kot.


Ha lagi satu shoutmix aku buat bahlol pulak tiba tiba.tahun baru ni kena bayar eh?kena tukar shoutbox lain ni.Satu lagi kelemahan aku tak reti pilih shoutbox mana.help help!!


p/s: time ni aku perlukan chah dengan rentan.tapi diorang pun entah ke mana..rindu.


Published with Blogger-droid v2.0.2

5 comments:

Nabiel said...

wahhh..2 tahun dah yea markonah?ekekeke
alaaa.g dkt blog aku tuh haa..tgk shoutbox aku pki tuh..amik yg tuh plak..hehehe

I M A N said...

beb..gune fibox for free.. :;)
http://www.fibox.ws/
have fun!

Miss Fireflies said...

bang biel,aah lah weh dah tahun kedua yeee...ok ok aku usha blog kau jap

iman,ok ok aku usha jugak blog kau.dah ada yang baru nanti aku habaq kat ang.

chah~ said...

weyh.. patut laa rasa cm ade org seru2 nama aku. hahaha.. aku ade je kot.. just x blogging n online serancak dlu la.. rindu ko jugak.. :)

Miss Fireflies said...

ko ni kan...