Thursday, January 12, 2012

Toyol Wannabe

flash back when i was a student.my ex roommate asked me to grab a dinner outside.so this is what happened.


me=m
toyol wannabe=tw


m: senggol senggolan cubit cubitan aku menyanyi kau petik gitar *lagu dangdut* 
tw: woih konah.mandi ke?
m: eh taklah.tengah menyanyi ni.
tw: cepat ah.nak dinner luar ni.aku muak ah makan kat cafe.jom jom?
m: laa awat ang tak habaq awal awal?sabar sabar aku mandi jap.
tw: cepat ah weh.lapar ni!!! *dasar tak boleh sabar*
m: yelah sabar lah.aku baru jek nak mandi ni.


then mata aku gelap.serious gelap.tapi nampak macam cahaya samar samar gitu.


m: woihh babik!! bukak balik lampu bilik air ni woihhh!!!
tw: *aku rasa time ni dengar dia lari cepat lepas dia bukak lampu balik*.
m: adoih laa tak sabar betul.sial!!
????: kahkahkah kekekeke...
m: eh siapa? *dalam hati jek la*


p/s: aku rasa dia dah keluar time tu.tak tahu 'orang' lain mana dalam toilet.sebab nak baik sangka aku just sangka maybe ada budak lain kot dalam tu.aku mana nampak tengah mandi kan.malam ni malam apa?k.bye.night.



1 comment:

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D