Monday, February 20, 2012

Tak Ditunggu

salam semua.hihi lama ke tak update?ececece saje jek ni.buat happy mood.padahal kat sekolah lagi menghadap kerja KSSR lagi kan.mengantuk sial.kenapa kerja ni makin lama makin banyak?kenapa tak makin lama makin sikit?eeeeee geram betul.


cewah tajuk entry macam gaya nak buat puisi cintan cintun kan.eleh tadek masa aku.kalau ada masa aku tulis.sekarang masa aku banyak untuk sekolah.what is the meaning of rest and sleep yaww?dah lenyap dalam kamus hidupku sebagai insan lemah lagi anggun.eh?


apa yang tak ditunggu tu?aku tak tunggu yang ni datang.yang ni muncul.yang ni keluar pop up dalam phone aku.tapi oleh kerana 'keprihatinan' sesetengah company atau orang tu sendiri untuk konon konon menceriakan hidup aku yang macam rabak ni maka ini yang aku dapat.yang aku tak tunggu lah.hish.







eh?awat ni?tapi aku tunggu.sebab suka

yang ni 2nd time orang duk tanya aku pasal jual kereta





malam sikit aku update lagi kot.setelah selesai kerja aku malam kang.tak tidur lah weh aku ni.awal tahun jek banyak kerja.pffft! saya nak cuti!!




No comments: