Wednesday, March 28, 2012

Alahai Smartphone..

"weh hp aku masuk dalam air tadi.tolong aku weh.macam mana ni!!!"


ok begitulah pesanan ringkas yang popped up kat handphone buruk speaker rosak aku ni.baca jek dah nak start bantai gelak dah aku.haha


ni bff dari sekolah rendah aku ni.dulu aku dan dia dan dia sorang lagi bff telah bersetuju menunaikan hasrat sekumpulan bff iaitu nak mempunyai handphone yang sama jenis.senang cerita smartphone yang sama.dua orang ni beli yang kaler putih.aku kaler hitam.ok fine saje jek time aku nak beli yang kaler putih dah habissshh.


so baru 2 bulan guna.then tadi entah macam mana smartphone kesayangan dia tu masuk air.aisehmenn.aku suruh dia bukak semua.keluarkan battery simkad.keringkan.kehkeh tatau berkesan ke tak tu.


"lad,masuk dalam air apa?"


"air jamban lah makcikk!!"


"hahaha jilaka.lepas ni aku taknak pegang hp kau dah"


"siapa suruh kau pegang haaa!!!"


haha orang dah susah hati lagi aku nak buat lawak.ok tu jek nak share.good night people.saya nak makan dulu ni.lapaq baq hang.


p/s: minggu ni pergi jalan jalan.lalalala *bunyi happy diiringi bunyi burung berkicau*




5 comments:

isaacismael said...

minggu ni pergi berjalan jalan ? emmmm

Sya Syazana said...

haha, ade chance beli smartphone baru nihh~

Miss Fireflies said...

yee isaac..

syazanaaa...ni mcm pernah kenal sblm ni...

Aujinz said...

hahahha..suruh dia beli handphone baru jer laaa..

cehh, suruh orang beli handphone baru konon.. koh koh koh

Miss Fireflies said...

haha ang ponnn belum beli SG note lagi..lalala