Wednesday, March 21, 2012

Crappy Stuff

ada ke mende alah nama crappy?ikut hati jek aku ni kan.janji ada tajuk entry.sudah.siap.


i have a problem.not that big or serious problem.ok ok it is a serious problem.but i won't share it here.it is too complicated.eleh kata ada masalah tapi tak nak kongsi.dah kejadah cakap ada masalah?ha ni aku pening kepala ni.nak share ke tak nak.nak share ke tak nak.


ah tak payah.


minggu ni minggu paling busy.as usual.dengan result exam nya lagi.hari2 balik lambat.lagipun aku tak suka duduk rumah lama2.suka duduk luar.balik rumah nanti emosi.kalau kat luar or buat kerja ke aku boleh lari kejap dari melayan perasaan.so aku suka mensibukkan diri aku.untuk hal2 duniawi.ukhrawi aku ni pun masih terkapai-kapai lagi ni ha.


next month ada family day kat Melaka.yes yes yes.aku suka jalan jalan.semua tempat ke acara ke program ke yang diorang buat aku join.hehe aku suruh mama letak nama aku kat dalam semua list tu.senang.hati happy.otak free.kena standby ah ni nak beli baju.kasut.perghh lama ni tak shopping.kena bagi reward untuk diri sendiri ni.


ha last week kan aku turun KL.ada kawan lama kahwin.semangat tau dia cari aku kat fb.cari nombor phone aku semata2 nak jemput kahwin dia lagi seminggu.hehe confirm lah dia tak dapat jumpa fb aku pasal aku dah tukar nama.dah 3 tahun aku guna nama tu.nak2 pulak aku dah tukar nombor.dulu nombor maxis ada pastu hilang simcard.jilaka.


Putrajaya.lagi lagi putrajaya aku kena pergi.bosan betul.kakak aku kerja situ aku pernah datang.kahwin kawan2 aku yang lain pun kat putrajaya.yang last week dekat presint 16.and the best part was aku tak sesat pun cari dewan kat presint 16 tu.haaa power kan?power tak?selalu kalau datang sana CONFIRM aku sesat.tah mana2 tah aku pergi.


to Wan and Silmi.selamat pengantin baru.heee korang memang sepadan.comel :))


ha lagi satu aku nak cerita ni.isnin lepas aku datang sekolah lambat.ha ye lah cuti seminggu memang wadafaq lah kan aku nak bangun awal.then tengah rushing tu.nak dekat sampai sekolah baru perasan aku drive sambil pakai selipar jepun comel gitu.cesss.sanggup doh aku patah balik.sambil 'memuji' diri sendiri yang sudah semakin kelam kabut.memang aku drive aku pakai selipar.susah kalau pakai kasut ni.selalu kasut memang ada bawah seat tu.sekali daanggg!! terlupa pulak kan nak letak pasal 3 pagi tu baru sampai dari KL pakai kasut tu.hurrmmmm menyusahkan.


ha kan dah aku membebel.


ok dah cukup lah crappy stuff setakat ini.letih tak?hehe


p/s: berdebar2 jugak ni..