Sunday, March 04, 2012

Hehehehe =D episode 18

good sunday morning.k.not really.it was supposed to be my favourite morning to update anything especially on my blog.twitter?almost 24 hours 7 days a week.hehe.coz my lil sister is here.she cooked last night and left everything dirty in the sink.when i was up and went to the kitchen and guess what happened right?i am a teacher.mind you.


speaking of teacher.i got something to share here.ingat tak previous entry pasal yang ada mohd adam kacau anak murid aku tu?yes ada banyak lagi si anas ni mengadu kat aku.here it goes..


"cikgu, mohd adam kata beg saya buruk"
"pergi cakap kat dia beg dia pun buruk jugak"


"cikgu, mohd adam panggil saya ngok ngek"
"ok nanti cikgu marah dia eh"


"cikgu, mohd adam curi pensel saya"
"ok biarkan"
"saya taknak biarkan"
"dah nak cikgu buat apa?"
"marah dia"

"alright pergi masuk kelas dulu"


conversation yang ketiga tu aku tak tahu nak jawab apa dah sebenarnya.both are cute actually.my kids.but both are very naughty.then lately ni aku baru perasan siapa si mohd adam ni.memang nampak samseng versi tahun 1 punya budak.haha


actually ada aku snap gambar anak murid aku silap tulis dalam buku english.mana tah hilang gambar tu.misteri sungguh.


happy sunday!




3 comments:

Nurul Erlysa said...

Hahaha,cumel sungguh =P

Happy Sunday cikgu!

Anonymous said...

Saya yg anon haritu, nak twitter handle kamu

Miss Fireflies said...

twitter handle?macam noob jek.search sendiri.