Friday, March 16, 2012

Perkhabaran

dah hari jumaat ni.dah 12 hari terbengkalai blog aku ni.yang sana pun dah lama jadi arwah agaknya.tapi aku dah lama publickan.so ada yang komen.thank you eh.


tadek lah nak berkhabar sangat.tapi sebab rindu kat blog.macam ada banyak nak cerita ni tapi tatau nak mula yang mana.yang dah lepas tu susah pulak aku nak recover balik so aku cerita apa yang jadi recently.ok?


kan now cuti sekolah.so banyak program dari last week.4 days i was in Gombak.hantar my kids wakil sekolah.macam2 pertandingan.dari nasyid, choral speaking sampai ke pertandingan tilawah alquran,syarahan,mewarna,melukis dan banyak lagi lah.sekolah aku menang 3 jek.mewarna,syarahan,tilawah.haha cliche kan.apa yang aku sebut tu lah yang menang.


teks syarahan bm tu aku yang edit.ekhem ekhem.


balik dari Gombak terus aku sakit tekak.biasalah cita cita nak jadi penyanyi indie tak kesampaian agaknya lalu dipraktikkan kepada anak anak murid.so pendek cerita dah 5 hari aku sakit tekak disusuli dengan selesema dan demam.a good combo i guess.doakan lah aku sihat.suara aku ok.dah lah nak mengajar minggu depan.busy jugak ni dengan menanda kertasnya lagi.ceharomm asyik melepak atas katil.tak larat wehh.


aku aktif tweet jek.memang laju.nak nak sekarang aku selalu main game Draw Something.so siapa yang guna iphone or android phone tu invite aku through fb eh kalau nak melukis dengan aku.kehkeh.gigih betul promote.username aku tak tukar lagi.


nak hilangkan kebosanan dan meggerakkan sikit minda jadi aku buat math tahun 6 paper 1.haha kau rasa macam senang kan?tahun 6 jek pun.ada orang tak suka math.tapi result aku dapat..






haha.bagi aku senang sebab aku suka math.aku suka nombor.aku suka congak.tapi 2 kesalahan bangang aku buat tu sebab careless.dah lah soalan salah tu senang gileeee.cesss.


nah lah aku bagi hadiah malam malam ni.kot kot nak mimpi aku ke sat lagi.haha..






gambar diambil dari dalam kereta.it was moving of course.sebab tu bergegar.aku kan demam so keluar siang tadi bukan nak pergi klinik ke hape tapi pergi lunch.hujan2 pun redah jek.ha padan muka.sempat pulak nak senyum2 ambik gambar.


p/s: thanks kepada anon noob yang tanya twithandle sebab follow.and tahniah sebab jumpa twithandle saya.hihi.




4 comments:

Anonymous said...

Tak agak-agak demam smpi 5 hari.hrp x melarat. Mcm janji janji pulak, awk reveal bibir saja, saya reveal mata saja. Heh.
Selamat hari jumaat.

Miss Fireflies said...

bukan demam yang 5 hari lah.sakit tekak batuk tu yang lama.haha

Aujinz said...

eleh Konah, demam kononnnn.. koh koh koh

Miss Fireflies said...

ape koh koh?demam lah wehhh