Saturday, March 31, 2012

Sesuatu Janji

tajuk lagu sebenarnya tu.aku dengar lama dah dalam mp3 aku ni.tapi buat tatau jek siapa nyanyi.then dalam ERA tadi yang si DJ ni call penyanyi dari singapura ni.so aku terkejut.pasai pa?pasai aku dengar berulang kali kot lagu ni semalam.hehe


then penyanyi ni kata lagu ni released tahun 2006.time tu dia kat national service ke hape tah.macam PLKN lebih kurang.so now dia tahu peminat di Malaysia suka lagu ni tapi lagu ni dah basi.haha tapi aku suka.baru hari ni noohh radio nak mainkan lagu ni.


ni balasan kiriman lagu kepada manusia tu yang bagi lagu kat YM tempoh hari.dah lah lagu kau bagi tak sedap langsung.aku benci.






p/s: memang tak pernah berikatan pun.




No comments: