Sunday, April 15, 2012

Aimless Observation

pergh memang tajuk entry nak gaya statement jugak kan.takpe takpe aku masih rasa cool jek kat sini.ala ala diva-hujung-minggu-pakai-tshirt-dan-kain-batik punya style.


ni nak cakap pasal macam2 isu.apa2 jek lah.disebabkan most of my time lebih banyak lepak kat twitter maka isu2 yang konon2 panas tu aku nak cakap kat sini.


pasal PTPTN.ok dafuq betul lah.aku dah habis bayar pun 2 tahun lepas.so?so apa lagi?aku bosan dengar orang terhegeh2 nak mansuhkan PTPTN.


pasal ketidakpuasan hati pelakon itu terhadap pelakon luar negara itu.ok.karut.aku paham sebenarnya apa yang pelakon itu cuba nak sampaikan.tapi media.come on lah.kadang2 deliver message macam bangang.orang cakap lain kau pusing tulis lain.pelakon itu tak cakap pun dia tak suka akan pelakon luar negara itu.just nak ada special category untuk artis luar negara.ada faham?dah siapa suruh kau undi dia jadi timbalan untuk persatuan itu?kalau nak marah sangat pun.marahkan lah dekat akhbar popular itu yang menetapkan undian 100% kepada peminat dan pembaca.


pasal kerabat raja belasah orang.aih tolol nya lah.ini kerabat bangang ke apa?dan ada kes yang anak raja itu telah membuat 'LAUNCH' report yee anak anak.LAUNCH police report ke atas seseorang dalam twitter yang kononnya telah buat fake twitter account menyamar sebagai anak raja itu.eh bukan seseorang.aku rasa macam ramai orang.ermm topik ni paling bosan sekali.go play polo at your palace lah tengku.i dont mind if you want to deactivate your twtter account pun.tak pun we dont mind at all.kau grammar LAUNCH police report pun salah.ada hati nak tegar dalam twitter?......K.


banyak lagi ni aimless observation aku.bukan kat twitter jek.sekeliling aku pun ada.takpe lah malam nanti kalau aku tak tidur awal aku nak update lagi.tapi topik lain lah pulak.takkan nak isu sesama lagi?bosan kot.konon2 nak berinfo.kakaka.


p/s: payah jugak kalau update tengah hari ni.emosi separa stabil.panas kot.




3 comments:

Anonymous said...

ha?

apa maksud diorang nak hapuskan ptptn?

apakah perjuangan mereka sebenarnya.

so memang diorang dah taknak buat pinjaman untuk belajar ke apa?

saya yang tak faham.

Aujinz said...

ape LAUNCH?..
apa?
apa?


aku buta info nie..

Miss Fireflies said...

lodge lah ojinnn.kakaka