Wednesday, April 11, 2012

Khabar Lagi

setiap kali nak update aku selalu pening nak letak tajuk apa.kadang2 memang ada tajuk.memang siap2 dah pikir nak letak tajuk apa.kadang2 dah pikir dah nak type apa nak cerita apa tapi tajuk pulak tak pikir2.jadah nya.


oh no aku taknak lah blog aku ni update sebulan sekali jek.memandangkan hari cuti pertabalan Agong eh agong ke agung?entah.so dah cuti ni aku ada freetime update blog.sat g orang pikir aku dah mampus pulak.padahal masih lagi duk potpet pungpangpungpang dalam twitter.chill lah.


bagi yang dah lama kenal aku through my blog ni kan.aku suka update waktu pagi.lepas subuh.tak pun waktu pukul 3 4 pagi time langsuir merayau2.tapi pelik.kalau hari cuti jek kan.elok mudah senang selamba riak jek aku dengan sendiri bangun awal.530 am weh bangun.kau ado?tanpa dikejutkan oleh alarm 2 handphone mahupun suara madam besar ketuk pintu lalu bukak lalu off suis kipas dan bukak lampu.haaa..kalau hari sekolah.amboi kemain dia tutup alarm sambil tarik selimut sampai tutup kepala gitu.liat bebenor.


pagi2 aku dah kemas rumah.macam sesuatu kan?nak demam ke nak meninggal ke apa ni pun aku tatau.kemas bilik specifically.lipat baju.itu wajib orang arab kata.sambil dengar mp3 aku sambil post photo kat instagram.kahkah.biasalah multitasking itu penting dalam membuat kerja.perempuan duk membebel pun tapi tangan berjalan tau.buat kerja lah.sambil cakap sambil buat kerja.mana ada kami buang masa.kami committed.


so bilik dah siap kemasshhh.meja laptop pun dah beresssh kemassshh.sebab tu senang hati ni nak update.ngeee...jap jap.android kan baru seminggu ada instagram.eleh iphone users pun nak meng euww kan android users ni kenapa?facebook dah nak beli kot app kesayangan korang tu.mark pun satu.bukan ke boleh dapat free jek instagram ni kat appstore or google play?kehkeh k k saje jek lah.nak own instagram mestilah kena beli dowhh.


ehem siapa nak follow gua kat instagram search markonahawang.confirm gua approve.kalau rasa nak approve.kalau lu request nak follow tapi lu tadek post photo pun gua takkan approve.apetah lagi nak follow.aah gua kedekut gambar.


game drawsomething pun aku banyak tangguh nak teka nak lukis.sabar2.banyak kerja woo.last week aku pergi Melaka.ada family day.gambar punyalah banyak.malas nak upload taruk kat blog.penuh pulak kang.


eh i talked too much.kakaka.see yaa guys.nak mandi.


p/s: siapa lagi yang rindu aku ni?




No comments: