Tuesday, May 08, 2012

Fuh fuh Habuk ni..

ohh dah lama juga eh tak bercerita dalam blog kesayangan ni.ini yang rare.ini yang paling lama aku rasa.sampai dah masuk bulan Mei ni.


tak berhabuk mana pun aku rasa blog aku ni.sebab aku masih hidup dalam twitter.hehe.so many things happened lately.and still happening.i don't know when it is gonna stop.hopefully it will end soon.as soon as possible.


so many ups and downs.like...ermm..i'm single now.ok it's not that i wanna promote myself or whatsoever.it is just that my life has changed.i hope for the better.ada kawan2 rapat yang tahu pasal ni.sebab apa.bagaimana.bila.siapa.sampaikan ada satu tahap pengguna tegar twitter macam aku ni boleh stop kejap untuk bertweet disebabkan masalah sampah ni.huh.


now aku rasa i'm back to normal.aku jarang on laptop unless nak buat kerja sekolah yang semakin hari semakin datang berduyun2 tanpa dijemput pun.kalau online pun sebab nak baca blog yang aku follow.selebihnya nak bertweet pun guna phone jek.other than that, no more.


so ada orang kalau baru bercouple or baru lepas break dengan ex masing2 tapi masih nak senang hati bercerita dalam blog or twitter.tapi aku tak kot.takkan nak cerita semua benda.take time semua ni nak heal.dah ok dah calm down dah cool off sikit baru boleh update blog.cewah nampak matang sikit kan?haha tetibe jek tau.


lagipun aku seorang perahsia :)


p/s: exam PTD sabtu ni woi.kau orang study apa?kejadah tak bagi tips.kahkah.



4 comments:

Wira Nordin said...

heh...putus cinta rupanya..
ingtkan masalah apa serius sgt..
putus cinta ja pun
ramai lagi yg boleh bagi cinta...
cinta hny percuma...

Miss Fireflies said...

ye lah...sedih tau..

Wira Nordin said...

:)
ok la tu kalau dah boleh ber-blog..senyum kena selalu
jgn sampai anak murid perasan guru dia sayu

Aujinz said...

owh.. hang pon ambik PTD gak?..