Wednesday, May 16, 2012

Hari Letih :)

ohh hari ni hari apa?ye pandai tau korang ni.hari ni hari rabu.ceh siapa kata hari guru?euwww perasan.


so macam tahun2 sudah.tahun pertama aku jadi cikgu memang penuh atas meja aku siap kena letak atas kerusi hadiah budak2 ni bagi.tengok kat entry aku yang tahun 2010.kehkeh aku sendiri malas nak godek.apetah lagi korang yang pemalas gaban ni kan?


tahun ni hadiah sikit.aku bersyukur.sebab?space limited beb dalam bilik aku ni weh.nak campak hadiah kat celah mana lagi.dah lah banyak bagi bunga la mug lah tupperware lah note book lah perhiasan meja lah cermin lah frame gambar lah kipas lah ironboard lah.ok tipu.ironboard dapat cabutan bertuah tadi.kehkeh.gaban betul nak bawak masuk dalam kereta.


tapi hadiah paling aku suka kalau anak murid aku bagi ialah pen.pen hitam ke biru ke merah ke terutamanya aku memang cukup nak lompat kegembiraan sebab pen ni penting woihh untuk cikgu.asal nak menanda paper or buku jek laju dakwat pen merah ni hilang.aku rasa orang yang dah bekerja selain cikgu or even student pun aku rasa pen ni memang penting.nampak macam biasa jek kan.benda murah.benda yang confirm kat mana2 boleh beli.tapi setiap kali keluar nak beli barang confirm jugak terlupa beli pen.kan kan kan kan?


memang letih hari ni.tapi best.puas hati.penat tau ajar budak2 ni buat persembahan dan kelas aku menang 2 kali berturut2.haha sekian.jangan iri hati.tadi buat dikir barat.ha ambek kau.


eerrmmmm esok dah start exam.jumaat pergi kursus yee di institut aminudin baki.mana tah.macam pernah dengar.ngeee~~ balik ahad.yessss!!!


p/s: ok dah cukup.nak buat jadual pulak ni.nite nite.



2 comments:

Kuwe said...

selamat hari cikgu,cikgu!

Miss Fireflies said...

yeee kuwe.terima kasih.kehkeh lama ah ang tak komen blog aku