Thursday, June 07, 2012

Only One

layan lagu ni lah pulak time tengah malam ni.time tengah mark paper anak2 murid kesayangan sangat ni.adoi lah tensi tengok jawapan memasing.apakautakbelajarke wahai anak muridku?zzzzzz...








lama dah kan lagu ni?zaman aku sekolah lagi.aku rasa macam band ni jek yang ahli dia ada lelaki kulit hitam main drum and ada sorang main violin.like.hello violin weh main dalam band yang suka muzik bising ni?


dan mengingatkan aku kepada kumpulan Bunkface.tak mungkin Yellowcard tiru kumpulan Bunkface.like again....hello??kau siapa nak tiru?haha


saje jek.cara vocalist ni nyanyi pun dah macam ala2 sam bunkface.maybe kebetulan jek kot.siapa tiru siapa no komen eekk.


p/s: bakal ke shah alam lagi.hope mama aku faham.hmm...



No comments: