Tuesday, June 05, 2012

Pening Pening Shah Alam

sekarang memang cuaca panas kan?maksud aku bahangnya sangat terasa.even luar sana hujan tapi dalam bilik ni panas.so terpaksa on aircond.


hari ahad baru2 ni aku pergi KL.dengar macam biasa jek kan.masalahnya tak plan langsung ni.tweet dengan budak2 uia malam tu then terus aku cakap nak pergi.tapi memasing macam banyak alasan.and aku pun taknak susahkan siapa2.maka aku bangun pukul 6am terus rasa "ah nak pergi KL jugak.tak kira".maka itu lah dia.


padahal specific nya nak pergi Shah Alam. -_-


maka dan2 jek ahad bangun sangat2 pagi tanpa terus tidur.kebetulan parents tadek di rumah maka laju jek kan aku buat plan ni.suka tau buat plan tiba tiba macam ni.pergi keramat dulu fetch kawan aku then dia ah bagi direction g shah alam.sambil potpetpotpet biasa lah tu perempuan.dah bertahun tak hang out so cerita nya lebih dari masa gerak dari kl-shah alam.


ada misi sebenarnya.tapi tak berjaya lagi.pusing2 shah alam ni agak menguji keimanan dan perangai dan menguji minda.nasib aku tak mencarut.cilaka sangat bila banyak sangat roundabout perlu aku tempuh.huh.


its okay.sabtu ni aku datang lagi.stay tuned.hihi...letih baq hang drive auto.lalu highway lagi lah.


till then.good night semua.


p/s: lama sangat cuti sekolah ni.bosan tau.





No comments: