Sunday, July 29, 2012

Ice Age 4

hari ni baru rajin nak buka laptop.kalau tak berhabuk lah dia dalam beg laptop ni.minggu ni...yeah man sibuk seperti biasa.tapi ni lagi triple sibuk.do you know why?dalam entry lain nanti aku cerita.itupun kalau ingat lah.

semalam ada kelas.memang kelassss kau maria bangun pukul 8 lepas subuh terus tidur.kelas pukul 830am.ekhem rushing memang tak hengat.dan terhengat jugak time dah terlambat ke kelas time study dulu.

dah lah kelas sejam jek.kau ingat aku akan bergembira balik rumah terus boleh sambung tidur?no no no.terus whatsapp bff terchenta kata jom jom kita keluar jalan2.dia pun on maka aku lagi lah on on on.terus usha nak tengok wayang.berkurun lama ni tak jejak wayang.apa khabar eh orang kat kaunter tu.hihi..

dan ye kami berdua tengok Ice Age 4.sebab kami pun memang mengikuti movie dari first sequel maka nya yang keempat ni kena tengok jugak.

dan hasilnya....ICE AGE 4 SANGAT BEST!!

kalau orang yang terkebil2 tengok movie ni for the first time memang tak faham lah lawak dia.dengan Peaches anak si gajah gempal tu pun dah besar, dengan siap ada selitkan lagu chasing the sun by the wanted (kumpulan gay aku gelarkan), dengan pengembaraan diorang yang lagi thrill dan of course lah ada sedikit penipuan kannnn dalam cerita kartun ni.tapi bagi aku best.

kau bayangkan lah Kapten Butt si monyet ke chimpanzi ke apa tah spesis dia.boleh dengan gagahnya tolak iceberg kot yang besar gaban tu dengan hanya menolaknya dengan kaki beliau yang seperti tangan itu.k k k cerita kartun kan.layan kan jek.

baik korang pergi tengok.







lepas habis movie ingat nak shopping baju handbag kasut shawl amboi amboi mentang2 gaji dah masuk kan.tapi last2 aku hanya beli 2 shawl.pink pulak tu.baru sedar yang even aku ni suka kaler pink tapi baju shawl ke hape tadek pulak kaler pink.baju kurung jubah semua cantik2.eeeeee tatau nak pilih yang mana sampai tak terbeli.ok minggu depan kita pergi tengok lagi.

till then.lepas ni nak cerita pasal hal lain pulak.

p/s: bangun pukul 12 hari ni.zzzzzz...




No comments: