Thursday, July 05, 2012

Pembebelan

hari ni aku puasa ganti.heee esok last.sabtu raya dah aku.apedehal kan?tapi aku nak cerita lain sini.bukan pasal puasa.ok..maybe adalah kot relate sikit.sikit jeekk punn.


tahun ni first time aku membebel dalam kelas 15 minit. -______-'


maksud aku tadek lah aku membebel lebih dari masa tu.just aku agak kurang sikit lah nak membebel kat bebudak sekolah ni.aku macam ish banyak benda dan kerja aku nak setel kan kot.ok ni baru boleh relate dengan puasa.maybe sebab aku agak penat sikit.minggu ni semua cikgu sekolah aku rasa sibuk.serius.ada orang nak datang pantau sekolah lah tu konon.


bayangkan lah eh.kelas aku 1 hour from 12 until 1pm.k k paham2 jek la eh hormon bebudak tahun lima yang sungguh unpredictable ya ampun.berderau darah aku tau.dengan panas nya lagi.bising lagi.dengan aku macam hilang suara lah pulak nak meninggikan suara kat diorang.


ye lah puasa kot.letih.penat.panas.tak larat.otak macam pikir banyak kerja tak siap lagi dan semua kena submit next monday.k k be cool boleh tak konah?boleh?


tapi suprisingly tadi aku pergi kelas bawak rotan.tak pernah pulak aku bawak rotan sebelum ni.tadek maknanya nak rotan diorang.esok2 buat lagi.yang ni memang predictable sangat.saja bawak nak tunjuk garang.in case kalau diperlukan sangat rotan diorang ni maka aku terpaksa lah kan.tapi tadi even aku marah sangat2 aku pegang jek lah rotan tu.sat g aku hayun kang dengan kelas2 tu kang terhayun sekali.


bila aku bebel tahu pulak nak diam memasing.kalau tak kalah pasar malam.kalah konsert.kalah perhimpunan tuuuuttt.haha eh eh sempat lagi nak sarcastic kat sini kan.aku merajuk lah dengan bebudak ni.aku bagi salam terus keluar.ah lantak.naik lemak sangat bebudak sekarang.bagi sikit lemak kita ke dia.baru padan kan?


k dalam ni pun dah serupa bebel secara live pulak.tapi tadi tetiba dapat friend request facebook.dari Ameer Irsyad. -____-


anak murid aku ni kan...tak serik kena bebel.


good night.


p/s: nasib baik aku tak ajar budak2 tahun satu.kalau tak.....




1 comment:

Aujinz said...

best aaa jadi cikgu.. wakakakaka