Friday, July 06, 2012

Teka Teki Ni Tau..

ehem ehem.hehe hari ni last puasa ganti.alhamdulillah dah habissshh.esok raya.k wish sekarang.haha. esok ada kenduri tahlil untuk arwah tok aku.ermm dah setahun dah.kejap jek kan?

i miss her so much..:'(

eh eh jangan sedih2 yee di blog aku.nak bagi teka teki ni.

1. sukan apa yang kalau nak menang kena ke belakang?tak boleh ke depan?

2. apa dia yang penumpang satu tapi driver ramai?

3. ingat kita tinggal.lupa kita bawak.

4. buah apa kena makan dulu baru ambil?

5. dalam banyak2 jem.jem apa yang tak boleh dimakan?hehe..

okeh bebeh.selamat memerah otak sampai kering kontang.nanti saya bagitau jawapan kat next entry yee.

p/s: milo tabur tadi besshhh.heee~~




No comments: