Monday, August 13, 2012

Cerita Baru

dah seminggu tak update.tu dah perkara biasa.malah lebih 2 minggu tak update pun pernah jek.

so now link blog pun dah tukar yang baru.harap2 yang ni kekal sampai masa aku rasa nak tukar balik ke link lama.sebab2 tukar link pun sangat cliche bagi seorang blogger iaitu taknak ada orang tertentu baca or stalk semua benda aku merepek dalam ni.dari tajuk entry hingga ke profile aku dalam blogger ni pun dia nak kecoh kepoh.macam blog aku ni menyusahkan hidup dia jek.

lalu disebabkan itu juga aku ter emo kan diri sendiri dalam twitter.itupun baru2 ni aku protect tweets aku.nanti ada mood aku public kan balik.dan setelah sekian lama aku deactivate fb makanya semalam aku on semula sebab tercicir ada kawan bising mana fb aku sebab nak jemput kahwin dia padahal baru minggu lepas berbuka puasa sama2 dah bagi kad kahwin tapi masih nak jemput di fb.ini ialah BFF.tiada tandingan.reti?

memandangkan link blog pun dah baru.description kat profile pun dah semakin mencarut dan tak senonoh maka aku sarankan siapa2 terjumpa or terbaca or tersesat sampai ke blog aku ni kan.aku mohon jangan di promote ke siapa2 pun blog kasar ni.imej kena jaga jugak even korang tak kenal aku pun.hikhik.

tapi aku promote juga di twitter dan fb.yang dah lama ikut blog aku boleh ah aku nak promote.tadek malu sangat.nak2 mereka yang dalam twitter aku tu.semua cakap lepas.baru sempoi.ye dak?

kadang2 ketagihan twitter ni menyebabkan aku boleh deactivate setakat 2 minggu jek tau pastu dah tak boleh.nak tweet jugak.

so now bagi kesimpulan ke aku.apa yang korang rasa cerita baru dalam entry aku ni?aku tak dapat nak syak pulak apa dia.haha

p/s: ahad raya kan?aku raya di rumah sendiri jek.huhu...




1 comment:

hanis aleeya aka gadis sepi said...

cerita baru dia adalah cik markonah ada blog baru. sekian