Saturday, September 29, 2012

Ah.Genting Lagi?

yeayyy pergi Genting lagi.kehkeh.penatnya minggu ni.tercabut pinggang rasa.drive KL Kuantan ni memang aku dah biasa ulang alik pun.itupun sebab kerja.dah alang2 tu baik kita rehatkan badan.ye dak?

ye ye share gambar lagi.harap2 gambar2 ni tak menyengetkan diri beliau.hehe






















aah pakai seluar gini lepas tu naik Space Shot lepas tu terselak nasib baik kat dalam pakai leggings.




aah jugak ada gambar yang dia tersenget sendiri.biar lantak pi lah.


p/s: ok next time kita cerita pulak.tadek gambar dah.

2 comments:

Jna marcello said...

besttttttt!!! jom legoland jom ;D

Aujinz said...

ahhhh.. Genting plak.. lenkali ko roger roger aku, rumah mak aku 15 minit jer ke Genting... koh koh koh