Tuesday, September 18, 2012

Genting ke kita?

salam malam.ehehe.minggu lepas.hari ahad.aku dengan senang hatinya pergi berlibur dan berhibur dan buang duit yang mengalir macam air laut pasang ke.....

Genting Highlands kota keriangan.ni aku letak gambar jek la eh.malas nak type.lagipun dah lama tak share gambar kan?ok.ok.



















sebenarnya aku tak faham.gambar ni sebelum di upload aku dah edit yang tegak jadi melintang.yang melintang jadi tegak.dah save.then bila nak upload dan dan jek kan jadi shit macam ni.huh.pehal tah blogger woiii.

pandai2 korang lah nak menatap gambar ni ke tak.wuhuu

p/s: aku nak sambung tweet.

 

1 comment:

Aujinz said...

teleng teleng aku nak tengok gambaq hang... cit..