Monday, September 03, 2012

September Dah Eh?

salam semua.hari raya lagi kan sekarang?dan dah masuk bulan september.aku cek balik list posts aku untuk bulan ogos ni...amboi kemain kurang dari lima entry.demam ke apa aku sekarang?

kalau nak dibandingkan entry untuk tahun 2010 sampai 2012 ni memang banyak sangat ketaranya.awal2 jadi blogger dulu siap nak 200 entry.lepas tu tahun 2011 dah jadi 100 lebih jek.tahun ni aku tak pasti.entah2 not more than 100 entries kot.

takpe lah at least ada lah jugak updatenya kan.tadek lah orang kecoh kata aku dah meninggal ke kan dalam twitter nanti.eh?

semalam tanpa dirancang aku pergi beraya empat buah rumah eh.tiga buah rumah bekas guru sekolah rendah.haa kau mampu?sekolah menengah pun aku dah tak ingat nama sangat apatah lagi sekolah rendah.tapi ingatan aku paling kuat memori semasa sekolah rendah.kenapa entah.macam memori sekolah menengah tu sikit sangat nak kena ingat.

last weekend was my hectic weekend ever.jadi pengapit hoi untuk BFF punya wedding.siapkan backdrop untuk potong kek lagi.beli macam2 makanan macam cupcakes lah.donut lah.candies lah.amboi kemain manis semua.tu tak termasuk nak siapkan 1000 goodie bags nyaa ya ampun.beli buah tembikai lagi.angkut 15 biji buah tembikai ke rumah pengantin.patah pinggang boleh?kau mampu?aku tak lah weh.

gambar memang banyaknya tak terkira lah aku ambik guna phone ni.tu tak termasuk tergedik masuk dalam camera punya cameraman.haha.biasa lah tu.kata wedding photographer kan.banyak jugak lah diorang tag gambar aku kat facebook.malas nak comment jek.nanti lah.

aku pun macam dah jarang kan upload gambar kat blog ni?ok ok nanti kalau aku macam agak rajin aku upload lah.hihi.

so september.ni nak wish macam bebudak tweet kat twitter.september, please be nice to me.just me.haha karut lah korang.

p/s: tatau kenapa kena ada jugak p/s di hujung entry aku.tak paham.



 

No comments: